Direktlänk till inlägg 7 oktober 2019

BICHON HAVANAIS valpar födda 5/10

Av Margot - 7 oktober 2019 16:14

Nu har mina Havanais valpar kommit fem dagar tidigt men pigga och duktiga alla fem.

Pappa är SEUCH DKUCH Norrtussarnas Hi-Di-Ho Hercules (Norriz) och mamma Candygolds Unusual Unnie , Ck på utställning. Tre hanar svart med lite vitt på bringan, sobel och svart-vit och två tikar sobel-vit och helt svart. På bilderna är de 1 dygn.

   

Hane svart-vit 

     

Hane svart med vit bringa

     

Hane sobel

 

 

Tik sobel-vit             

Tik helt svart

 
ANNONS
 
Ingen bild

William

11 oktober 2019 12:33

Hej. Jättefina valpar.
Jag och min sambo är intresserade, är alla tingade?
Mvh

Margot

Fredag 24 jan 12:32

Nu har ni er lilla Indira.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Av Margot - Torsdag 30 jan 17:43

Nu har Xtra och Norriz Havanaisvalpar blivit fyra veckor och växer så det knakar. De äter nu "riktig" mat flera gånger om dagen och blir väl omhändertagna av mamma Xtra. De har nu flyttat ut i köket och träffar då resten av flocken lite mer.  Alla ...

Av Margot - Tisdag 21 jan 19:03

Tiden går så fort. Havanais valparna är redan 3 veckor och har nu öppnat ögonen ordentligt, skäller ibland och börjar röra sig lite mer. De ska få mer utrymme imorgon och om någon vecka flyttar de till köket. Jag har tagit några huvudbilder idag. ...

Presentation

Fråga mig

114 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se