Direktlänk till inlägg 18 oktober 2014

Some pictures taken earlier this summer

Av Margot - 18 oktober 2014 14:33

Här kommer lite bilder tagna lite tidigare i sommar. Eftersom jag varit så dålig på att uppdatera min blogg så kommer här lite av varje.


   


This is my cute AMCh CANCh SEUCH Candygolds Mette-Marit  10 years old. She is the mother to the famous Phalene males in Freetain´s kennel in Norway, NOUCh, winning progenydog all breeds NKK 2011 and 2013 and father to many champions  Candygolds Kickoff and Multich Candygolds Keeper  living in Finland at Tairon´s kennel , most winning Phalene in Finland 2010 and after that his son has been the winner for two years. Sister NordJW-07 Candygolds Klarissa is also living at Tairon´s kennel. Mette is also mother of two papillon Champions.

   

My Chihuahua male SEUCH Montelinos Harry,  7 years old


Mother and daughter  Thairghay´s Head Over Heels  and to the left Candygolds Gorgeous Gaya 8 months  


 

Cavalierfemale  Chadyline Caribbean Rose (Rosanna)  9 months


       


Lindatorps Tedmund  (Ted) and his friend Bichon Havanais female Star Havanais Tufs 

 


My Lafford Billy Whizz to the left after winning BOB. Billy is still staying in Latvia but he will come home when he has mated some more females. Billy has now four championtitles but it´s only SEUCH and EECH registrated in Sweden yet.

 


Headshot of my Thairghay´s Jig Is Up (Totte), 1 year old.  He is now championcandidate but he has to be two years old before he can be SEUCH. 

 

Candygolds Ebony Ella, (e Vito vom Scwabenhof x Candygolds Graceful Girl) 9 months old on the picture. Now 13 months old.


 

Rosanna July 2014
     


My cute Ted ´Pics from August 2014

  

Like dog and cat. My Brittish shorthair GIC S*Lisebackens Nimbus, 13 ½ years old now and three times heavyer than my little Chihuahua female Candygolds Wera 2 years old.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se