Direktlänk till inlägg 19 mars 2014

MY PHALENE puppies now 6 weeks old

Av Margot - 19 mars 2014 22:47

Now my Phalene puppies are sooooo cute and I think they are very promising. All of them are very outgoing and loves to be with the other dogs as much as possible and they don´t like at all when I have to put them in the puppy pen to eat or rest. The malepuppy is for sale and also one of the females. They have a very good pedigree.


Nu är mina Phalene valpar sååå söta och jag tycker att de är mycket lovande. Alla är mycket framåt och älskar att vara med de andra hundarna så mycket som möjligt och de tycker inte om att jag måste sätta dem i valphagen för att de ska äta eller vila. Hanvalpen och en av tikarna är till salu. Gärna till utställningsintresserade men absolut inget krav. Viktigast är ett kärleksfullt hem där de får vara en del av familjen.


           

Candygolds Great Garcon, The malepuppy  6 weeks old, sabel,  FOR SALE


         

Candygolds Gingerbread Girl,  6 weeks old, sobel , FOR SALE OR CO-OWNERSHIP

       

Candygolds Golden Geisha,  6 weeks old, sobel, FOR SALE OR CO-OWNERSHIP

     

Candygolds Gorgeous Gaya,  6weeks old, black&white female will stay in the kennel.

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

114 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se