Direktlänk till inlägg 8 mars 2014

My PHALENE puppies 5 weeks on Monday. First time on the table.

Av Margot - 8 mars 2014 18:03

       

Female number 1,  Black&white  4 weeks and 5 days old

       

Female nr 2,  sabel&white, 4 weeks and 5 days old

       

Female nr 3,  lighter red sabel&white,  4 weeks and 5 days old


Today we have sunny weather in Dalarna and I had some help to take new pictures.We took both on the puppies and some of the youngsters. First I will show you my Phalenepuppies. Mother Thairghay´s Head Over Heels (CC-quality) and father SEUCh NUCh Freetain´s Kick Sonegogo. My computer did something and the females is above this and the male is behind this. The male and one of the females will be for sale and I will keep one at home and put one on some kind of co-ownership.

Hanvalpen och en av tikarna är till salu, en kommer att stanna här och den tredje placeras på "halvfoder" lite längre fram i vår då jag kunnat välja. Jag är väldigt nöjd med kullen och har inte kunnat välja ännu. Hör av er om intresse finns.

       

This is the male and he is for sale. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

114 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se