Direktlänk till inlägg 18 november 2013

PAPILLONVALPAR på Candygolds kennel just nu.

Av Margot - 18 november 2013 20:03

Just now I have my little Candygolds Ebony Ella (Ella) who is 9 weeks old and she will stay in the kennel.

Sire: Vito wom Schwabenhof and dam: Candygolds Graceful Girl. She has american and scandinavian lines behind both her father and mother and I hope she will be a beautiful girl also in the future.


I also have my smaller puppies Candygolds First Freja and her brother who hasn´t got a name yet.

The malepuppy is for sale for the right home. Sire SE UCH Candygolds Value Vision (SE UCH JPCH SV-06 Queen Bless JP Royal Generation x Amch Canch SEUCH Candygolds Mette-Marit). Dam is Halsakots Petit Princesse (Mysli) who has CC in Sweden(C.I.B ISCH Royal Ice Ekvador x Candygolds Minette). I hope he will be of showquality but we will see in some weeks when he can stand up. He will be 4 weeks old on wednesday.


     


 

Ella 9 weeks old


       

F-boy for sale.

         

Freja 3 weeks old. She will move to Denmark in the beginning of January.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se