Direktlänk till inlägg 26 juli 2013

Multich DENEMORE NOBLE PERFECTION 20/3-2002 - 23/7-2013 Rest in peace

Av Margot - 26 juli 2013 13:05

Min älskade lille PJ ( Multich Denemore Noble Perfection) somnade lugnt in i mina armar i tisdags kväll. Jag är så glad att jag var hemma så jag vet att han inte hade ont eller var orolig. Denna lilla hund har gjort så mycket för mig och många andra uppfödare genom sina fina avkommor men framför allt var han en underbar hund att leva med. PJ har haft en stor tumör i magen som växte snabbt och inte gick att operera så jag visste ju att vår tid var utmätt men det känns ändå svårt när stunden kommer att säga farväl. PJ lever vidare i många mycket framgångsrika barn och barnbarn runt om i världen. Jag är så stolt och glad att jag fått ha honom dessa 11 år. En sån hund får man bara en gång i sitt liv


My very much loved little PJ  (Multich Denemore Noble Perfection) very peacefully went over "the Rainbowbridge"  Tuesday evening laying in my arms. I´m so happy I was at home so I know he wasn´t in pain or afraid. This little dog has done so much for me and many other breeders through his beautiful offspring but most of all he was a wonderful dog to live with. PJ had a big tumour in his stomach so I knew we didn´t have so much time together any longer. I´m so proud and happy to have had him for 11 years. He was my once in a lifetime dog.


             

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hanna

30 juli 2013 16:44

Så märkligt att vi båda säger adjö till livskamrater denna veckan. Min älskade Emma somnade också in i min famn i måndags. Harry var med oss hela tiden och visade vilken underbart klok liten hund han är. Nu ska vi sörja i lugn och ro och sen till hösten vill vi bägge ha en ny kompis, jag hör av mig när det är dags. Många styrkekramar till dig <3

Margot

12 augusti 2013 12:41

Ja det är konstigt. Det är det värsta med att ha hund men så är ju livet. Jag visste ju att jag inte hade lång tid kvar med PJ men man kan ju aldrig förbereda sig ändå. Ja du är välkommen att höra av dig längre fram om det skulle vara aktuellt med en kompis till Harry. Ha det bra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se