Direktlänk till inlägg 7 april 2013

Candygolds Xellent Xo 8½ month and some other puppies

Av Margot - 7 april 2013 18:01

Today I tried to take some new pictures of my young boy Xo. He is out of SEUCH Candygolds Value Vision (Jappe) and Candygolds Qelly. Grandfather is my JPCH SEUCH SV-06 Queen Bless JP Royal Generation (Yuga), who went over the rainbow bridge way too earlie and grandmother is SEUCH AMCH CANCH Candygolds Mette-Marit,  who is a daughter to Multich etc. Denemore Noble Perfection (PJ). Grandparents on mothers side is SEUCH DKUCH Haremets Famous Fighter and Multich Candygolds Empress, who also is a daughter to PJ.


     

Candygolds Xellent Xo 8½ months old.


 

Candygolds Bentley Boy , 3½ months old. He is till for sale. He is a very cute boy.

 


Candygolds Big Ben 3½ months old, he will move to his new owner in France in the middle of April.


 

Candygolds Wera, Chihuahua 9 months old playing in the agility tunnel.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se