Direktlänk till inlägg 21 mars 2013

Newborn Papillonpuppies born 18/3. Sire: SEUCH NUCH Lindatorps Zackarias Dam : Pepermint Ice Vilarden Swissdreams (Peppie)

Av Margot - 21 mars 2013 16:39

Mother Peppie is out of my Multich Papplewick Pigeon Post (George) and co-owned with Vilardens kennel in Latvia (Lettland). You can see father SEUCH NUCH Lindatorps Zackarias (Hampus)on kennel Lindatorps website. Hampus is also champion in Germany and Austria where he was shown by Yvonne Weber, Nightfire´s kennel.

There are three alert and very healthy puppies but there were also two more females who were very tiny and they died the second day even if I did all I could to save them.

One darkred and white female, one black and white and one red and white male all with very nice blazes.        

The two males

   

The female

   

 
ANNONS
 
Petra

Petra

23 mars 2013 00:27

Underbara valpar, pappan är en av mina favoriter. Kommer bli spännande att följa dessa små i deras uppväxt!

/ Petra med Lindatorps Konrad och övriga Fjärilar :)

http://papilloner.com

Margot

12 april 2013 00:47

Tack Petra. Ja jag hoppas att de blir bra. De ser mycket lovande ut nu i alla fall.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se