Direktlänk till inlägg 4 mars 2013

New pictures of Candygolds Bentley Boy, malepuppy, 10 weeks old.

Av Margot - 4 mars 2013 10:56

Now it´s just my promising malepuppy Candygolds Bentley Boy, tri, 10 weeks old who is looking for a new home of his own.

He is a very nice little guy, used to be with all the other dogs in my home and also my big cat.

He is veterinary checked and without any faults. I love him but I´m not keeping more males just now.

His sire is my Lafford Billy Whizz  (CC) who is out of the famous GBCh Grand AMCh Lafford Fly Me Too Farleysbane (Dave) who is a great male. Mostwinning papillon in GB 2010, 2nd in USA 2011, 2012 he was BOB at Westminster and Crufts and also BIG-4.

Dam is Candygolds Qelly (CC-quality). Sire SEUCh DKUCh Haremets Famous Fighter and dam Multich Nordw- 04  Candygolds Empress, daughter of my lovely Multich, Multiplaced in Group etc Denemore Noble Perfection.

Please mail me on candygolds@live.se for more information and pictures.

                
ANNONS
 
Ingen bild

Elisa

4 mars 2013 21:50

Very handsome boy! Do you sell dogs to finland? I may be interested of buying a dog in a future, and i see you had a lot of beautiful butterfly puppies in the past :)

Margot

4 mars 2013 22:31

Yes I have sold some puppies to Finland. I use to take the puppie to Arlanda Airport and they use to fly to Finland in the cabin with the new owner. You are welcome to let me know when you are interested in buying a papillon.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se