Direktlänk till inlägg 21 januari 2013

My small Papillonpuppies 4 weeks old.

Av Margot - 21 januari 2013 23:08

Time flies and the small Papillonpuppies are already 4 weeks old. Two males and one female are looking for a good home.

The female and one male is very dark in the face and one of the boys have a very nice blaze. All three are tri-coloured.Sire: Lafford Billy Whizz (1xCC). Billy is out of one of the worlds most beautiful males just now GBCh AmCh Lafford Fly Me Too Farleysbane (Dave) who was the mostwinning Papillon in Great Brittain 2010, Nr 2 in USA 2011, BOB Westminster 2012 and also BOB and BIG-4 at Crufts 2012. Dame to the puppies is Candygolds Qelly out of SEUCh  DKUCh Haremets Famous Fighter and Multich Nordw-05 Candygolds Empress.

   

Candygolds B?????  4 weeks old Tri male.  FOR SALE

 

   

Candygolds B?????    4 weeks old Tri male     FOR SALE

 

 

Candygolds B?????      4 weeks old Tri female       FOR SALE

 

This litter started to eat proper food already when they were three weeks old on the pic.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se