Direktlänk till inlägg 23 december 2012

NEW PICTURES OF MY CAVALIER AND PAPILLONLITTERS

Av Margot - 23 december 2012 18:28

I have taken some new pictures of my small puppies. The Cavaliers are now 6 weeks old, the papillonfemales are 4 weeks old and the new papillonlitter was born the 22th of December. The new Papillonlitter is out of my Lafford Billy Whizz and Candygolds Qelly. The three puppies 2+1 are all tris. I never use to get solid heads but two of this puppies are very dark.

Jag har tagit nya bilder på mina små valpar. cavaliervalparna är nu 6 veckor , papillontikarna är 4 veckor och den nya papillonkullen föddes den 22 december. Det är tre valpar två hanar och en tik alla trefärgade. Jag brukar aldrig få solida huvuden men två av dessa är mycket mörka i huvudet.

   

Candygolds Zac Daniels, 6 nearly 6 weeks old. He will move to Finland


   

Candygolds Zingo The Joker, didn´t want to stand good this time. He will go to a pethome.


   

Candygolds Zonny Zaffran, he will go to a family rather close to me.


   

The smaller girl


   

The bigger girl

     

The two girls. One of them will live together with her grandmother and an aunt and the other will maybe go to Norway or will be for sale. It depends wich one I will co-own. We will see.


   

Candygolds A?????  4 weeks old  Sire: Multich Denemore Noble Perfection x Hálsakots Petit Pricesse (Mysli) CC.

She has this funny spot but she is very cute. She is for sale. I think she will be blacksobel.


 

Her sister Candygolds A????  She will stay in the kennel.

   

The two girls have moved to the kitchen now,


   

This is the new litter 2+1. 1+1 with nearly solid heads. Sire:  Lafford Billy Whizz,  CC x Candygolds Qelly,  CCquality (SEUCH DKUCH Haremets Famous Fighter x Multich Candygolds Empress). They are for sale but maybe I will put the female on co-ownership.


 

The cavalierpuppies love to play with the other youngsters.


 

Candygolds Sweet Sindy chewing. She is one year old now and out of the same combination as the two girls. She has R-CC from juniorclass.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Jeanette

1 januari 2013 16:13

Vilken jämn o fin Cavalierkull! Ser fram emot att hämnta min "Drömma" Hälningar Jeanette

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se