Direktlänk till inlägg 8 december 2012

CAVALIERPUPPIES already 4 weeks old.

Av Margot - 8 december 2012 15:41

Idag då Cavaliervalparna är 4 veckor har jag tagit lite nya bilder. Jag har försökt ta stående bilder men det är inte lätt när de så nyss kommit upp på benen. Alla har fina raka ryggar även om det inte ser så ut på alla bilder. De har flyttat ut i köket nu och börjat äta riktig mat och alla fem är framåt och nyfikna och väldigt söta.

Scrolla ner några inlägg och se pappa Aimabel´s Bono och mamma Candygolds Jolie.


The Cavalierpuppies are 4 weeks old and I have taken some new pictures. I tried to stuck them but it was difficult. They have straight good backs even if it looks different on some pictures. They have moved to the kitchen and are eating real food now and are doing very well.


     

Male 1  on the first three pictures


   

Male 2


     

Rubymale


     

The little bigger female on three pictures. She didn´t want to stand so her back is not good on the picture


     

The smaller female on the last three pictures.


   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se