Direktlänk till inlägg 27 november 2012

CAVALIERVALPARNA är nu 2½ vecka

Av Margot - 27 november 2012 16:20

Idag har jag avmaskat och fotat Cavaliervalparna. De är 2½ vecka så det är svårt att få några bra bilder men här är i alla fall ett försök. Det är 3+2  och 2 av hanarna är black&tan och en är ruby och de två tikarna är black&tan.

Pappa är Aimabel´s Bono (cert) och mamma är Candygolds Jolie (Bella). Bella bor hos fodervärdarna Inger och Janne i Stockholm och Tällberg så det har bara blivit en utställning som junior men med mycket bra kritik och Exellent. Den domaren gav inte CK till juniorer sa han. Morfar är min SEUCH DKUCH Queenoustie´s Magnum som kan ses på min hemsida www.candygolds.com och där även mormor Vouges Irresistible kan ses. Iris har blivit placerad flera ggr i Bästa tikklass men tyvärr alltid efter certet. En av tikarna ska bo hos en av mina duktiga fodervärdar men de andra är till salu. Hör gärna av er på min mailadress candygolds@live.se eller ring om intresse finns.


    

Rubyhane 2½ vecka  Han har en liten stjärn och vällingfläck men det kommer att försvinna och lite vitt på bringan men det kommer förmodligen inte att synas då pälsen kommer om man skulle vilja ställa ut sin hund. Morfar Magnum hade likadant då han var valp.

Hane Nr 1 

 

Black & tan hane Nr 1, 2½ vecka

 

Hane Nr1


 

Hane Nr 2  2½ vecka

 

Hane Nr 2  2½ vecka


 

Tik 2½ vecka

 

Tik 2½ vecka

 

Tik 2½ vecka


 

Mindre tiken 2½ vecka

 

Mindre tiken 2½ vecka 
ANNONS
 
Ingen bild

Jeanette

27 november 2012 17:32

Vilka sötnosar!!! Grattis till så fina valpar kan knappt vänta till leverans! Hälsningar Jeanette

 
Tina

Tina

28 november 2012 09:24

så smä och så supersöta!

http://www.tinric.com

 
Ingen bild

Olivia

3 december 2012 01:53

Hej, undrar om tiken finns kvar.
Hör gärna av dig i så fall. :)
Olivia.Marklund@hotmail.com

Margot

8 december 2012 15:31

Hej Olivia
Det är en uppfödare i Norge som är intresserad av den ena och jag ska själv behålla en tik men om det inte blir något Norgeköp så är en av dem till salu.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se