Direktlänk till inlägg 7 oktober 2012

CANDYGOLDS UNIQUE UNO IS NOW FOR SALE.

Av Margot - 7 oktober 2012 22:34

Candygolds Unique Uno is a black and white male. He is 6 months old. Uno has a very good pedigree. His mother SEUCH FICH Candygolds Dreamgirl Daisy is linebred on Multich Denemore Noble Perfection father to 35 champions and worldwinner and her father is Multich Candygolds Trademark also father to a worldwinner. Unos father is Lafford Billy Whizz , CC and many CC-Quality. Billys father is one of the worlds most winning papillons just now GBCH AMCH Lafford Fly Me To Farlaysbane (Dave) BOB Westminster 2012 and BOB Crufts 2012 and BIG-4. He was also the mostwinning Papillon in GB 2010 and #2 Mostwinning Papillon in USA 2011.

I love males but can´t keep more than one at the moment and it will be Candygolds Xellent Xo this time because I have more use for him in my breeding just now.

Uno is nicely buildt and has a very good front, coming coat  and tailbow. He is also a very nice boy to live with.


       


 
ANNONS
 
Petra

Petra

7 oktober 2012 23:12

Han är verkligen super fin och jag som tänkt satsa på hanar och inte på uppfödning!

Synd att man alltid bor på fel ställe när det dyker upp ngt intressant!

Hälsningar från Norr!

http://magicmarvels.se

Margot

9 oktober 2012 17:30

Hur långt upp bor du då? Jag kan säkert ordna så han kan komma till Timrå till helgen om intresse finns.
Han har ju väldigt fina linjer om du nu tänkt satsa på hanar. Annars finns det ju tåg till Borlänge. Ha det bra däruppe i norr.
Hälsningar
Margot

 
Tina

Tina

9 oktober 2012 13:50

Å vad han är söt den där killen!

http://wwww.tinric.com

Margot

9 oktober 2012 17:32

Ja du har ju träffat honom. Han är en så mysig liten kille. Snäll och go och väldigt lyhörd.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se