Direktlänk till inlägg 19 oktober 2011

CHIHUAHUA PUPPIES 8 weeks tomorrow First time outside.

Av Margot - 19 oktober 2011 14:19

Imorgon blir Rozzo, Rozita och Rozanna 8 veckor. Idag har de invigt verandan och den specialbyggda valprampen som jag låtit bygga för dem.

Det är ju så vått och kallt i gräset för dessa småvalpar långa perioder här uppåt landet men på verandan var det torrt idag så de fick pröva på att inandas lite frisk luft. Nu kan jag låta valparna komma ut längre på hösten och tidigare på våren och det känns bra.

Det är tre jättetrevliga och gosiga valpar. Här kommer lite bilder från de första trevande steget över tröskeln från köket till bus och lek efter en liten stund.

                         


 
ANNONS
 
Ingen bild

Joanna

19 oktober 2011 20:15

Fiina bilder!! Haha, söta små krabater. Dessa bilder vill jag verkligen ha!!:-) kram till dig!

Margot

6 november 2011 23:31

Ja jag ska skicka över till dig. Hoppas jag hinner innan jag åker på semester annars får det bli då jag kommer hem.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

114 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se