Direktlänk till inlägg 16 oktober 2011

CHIHUAHUAVALPARNA 7 veckor

Av Margot - 16 oktober 2011 19:18

Chihuahuapuppies 7 weeks old now. They are so cute and funny to watch.

    Lille söte Candygolds Rozzo. Kommer att flytta till Joanna och Peter i Bromma i början av november.

      Candygolds Rozanna, 7 veckor brindle tik.

        Candygolds Rozita , 7 veckor blir kvar i kenneln.

  Rozzo och Rozita 7 veckor

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin Fernvik

16 oktober 2011 20:51

De är bedårande!!!
Jag måste komma och pussa på dom snart!!!! Jag tror det får bli en tur i veckan eller till helgen! Hasse törs knappt släppa iväg mig, han tror att jag ska stoppa en i fickan o ta med hem ;)
KRAM till er!!

Margot

17 oktober 2011 01:21

Ja det kan du väl. Jag jobbar torsdag sen eftermiddag-natt annars är jag ledig denna vecka.

 
Ingen bild

Joanna

16 oktober 2011 21:41

Åååh så underbart söt han är! Kul med lite bilder :-)
Ser Fram emot tisdagen!!! Kramar / Joanna

Margot

17 oktober 2011 01:20

Ja och nu rumsterar de om i köket och de är mycket glada och gosiga.Jag tror att du kommer att tycka mycket om honom. Du är så välkommen på tisdag.

 
Tina

Tina

17 oktober 2011 10:13

Åååå de är sååå fina!
Ah, så det blev Rozita alltså, vad duktig du är som har hunnit välja, det kan inte ha varit så lätt precis.
Lyckliga den som får komma och hämta Rozanna, den personen är jag avundsjuk på känner jag.

http://www.tinric.com

Margot

18 oktober 2011 21:10

Jag har egentligen inte valt riktigt ännu för jag tänker sätta ut Rozanna på halvfoder. Det kommer ett mycket intresserat par till helgen från en by nära och där det redan finns en liten chihuahuatjej som vill ha en kompis.

 
Ingen bild

Joanna

17 oktober 2011 10:53

Det ska bli kul att se! :) Margot,skulle du kunna maila mig bildern du har på Rozzo? Skulle vara roligt att ha... Kram

Margot

18 oktober 2011 21:06

Ja nu har du ju sett och gullat med dem igen. Det var roligt att träffa dig igen. Jag ska skicka över lite bilder på Rozzo.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se