Direktlänk till inlägg 29 september 2011

A walk in the sunny weather in Dalarna today

Av Margot - 29 september 2011 23:00

Idag tog jag och de fyra pojkarna en promenad i solen tillsammans med min syster Elsie och några av hennes hundar. Billy vadade i kanten av Västerdalälven men plötsligt hoppade han efter solglittret eller något annat. Han hamnade under vattnet med huvudet och eftersom han aldrig simmat så visste jag inte riktigt hur han skulle reagera. Men han simmade som tur var in till stranden något förvånad.

Vi har haft en strålande höstdag med sommarvärme idag. Jag hoppas på en lika fin dag imorgon. Då kommer det två olika hundbesök innan jag ska arbeta eftermiddag-kväll sedan går jag på ett 24-timmarspass på lördagsmorgonen men sedan är jag ledig flera dagar igen.

  Harry och Billy  PJ   Elsie och Lillie, Norwichterrier   PJ, Billy och Harry     Billys huvud som kommit upp igen efter att han plumsat i mitt i solglittret   Billy simmar in igen   Usch vad våt jag blev   Harry och PJ tycker att det är varmt. Billy har just kommit upp från sin simtur   Harry kollar in älven med vill bara dricka lite och blöter inte gärna ner sig   Elsie med några av hundarna  Västerdalälven vid Dala-Floda   Det är mycket rönnbär på vissa träd i år = en kall vinter till?????   Harry, Billy , Ivar och PJ   Harry, Billy och PJ   Dags för hemfärd

 
ANNONS
 
Tina

Tina

3 oktober 2011 23:58

Vad härligt det ser ut!

http://www.tinric.com

Margot

5 oktober 2011 00:07

Ja det har varit härliga dagar men det har väl ni också haft i Stockholm. Elsie och jag har tagit härliga promenader flera dagar denna vecka. Det finns björn i området så vi tittar noga runt omkring och hundarna får lov att hålla sig nära men det har jag inga problem med så det går bra. Snart går väl björnen i ide.

 
Ingen bild

Joanna Söderberg

4 oktober 2011 19:51

Vilka härliga Höstbilder du tagit! :)

Margot

5 oktober 2011 00:04

Det har ju varit riktigt fina dagar här uppe så jag var tvungen att ta kameran med mig.Vi hörs och ses snart igen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se