Direktlänk till inlägg 25 september 2011

Ch Papplewick Pretty in Pink at Adinaken JW ShCM gained her 4th CC and went Best of Breed

Av Margot - 25 september 2011 21:51

I´m so happy to hear the news from Jerry (Papplewicks papillons) today. Sweet little GBCH Papplewick Pretty In Pink at Adinaken (Pippa) gained her 4th CC and went BOB under Cathy Urquhart (Blackpark Papillons) at Belfast Championship Show today. Big congratulations to owners Kathy & Jennifer Smith. Pippa who was BOB at CRUFTS 2011 and has gained her GBChampiontitle this year is out of "my" Candygolds Time-Bomb (Timmy) and Candygolds Young At Heart (Lottie)  both living at Papplewick kennel. I´m soooo proud.

 

GBCh Papplewick  Pretty In Pink (Pippa) som vann sitt 4:e cert på Belfast Championship utställningen i helgen. Pippa var BIR på Crufts i år och har också tagit sin championtitel i år.

 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

25 september 2011 22:26

VIlken underbar liten skönhet - jag älskar hennes huvud och hela hennes komposition. Är hon din, Margot?! ;)

http://www.vangelis.se

Margot

26 september 2011 00:46

Hej Sanna.
Nej hon är inte min. Jag har sålt både mamman och pappan till kennel Papplewick i England så hon är född och ägd i England.Jag såg henne på Crufts och det var helt fantastiskt att hon som var en ung tik utan CC i England gick upp och blev BIR bland 224 papilloner tror jag det var.Det var riktigt roligt att vara där och se det. Liottie som är hennes mamma fick R-CC tikar och hennes son R-CC hanar för ett par år sedan så hon har gjort bra ifrån sig .

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se