Direktlänk till inlägg 30 maj 2011

OUR NEW CHIHUAHUAPUPPY OZKAR and CANDYGOLDS IVAR

Av Margot - 30 maj 2011 22:51

Chihuahuavalpen Shine On This Charming Man (Ozkar) har flyttat till Dalarna. Han delägs av kennel Candygolds och Jessica Hamrin, Mockfjärd. Ozkar är en härlig liten kille som trots sin litenhet klarar sig mycket bra tillsammans med de andra hundarna. Han är efter NORDJV-07 FIJV-07 NordUch DKUch C.I.B Chico Querida´s Tuxedo Royale och SEUch Lazy Daze Tender Love. Han har en mycket imponerande stamtavla och vi hoppas att han kommer att utvecklas väl.

    Full fart framåt

  Mina papillonkompisar är sköna att sova på.


Här kommer också ett par bilder på min lille Candygolds Ivar, chokladbrindle  som blev vinnande chihuahua, långhårsvalp 2010 och fick CK i Västerås med mycket fin kritik. Ivar har nu kollat sina knän och de är U.A

  Ivar kisar mot majsolen

   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hannah

31 maj 2011 00:42

Guuud vilket sött tillskott till flocken :) Lycka till i framtiden med den lilla!!

Margot

8 juli 2011 12:08

Ja jag hoppas att han ska bli riktigt bra och han har ju en mycket fin stamtavla så vi får väl se framöver. Hans första försök blir 4-6 mån.klassen på Chihuahuaspecialen på söndag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se