Direktlänk till inlägg 4 april 2011

My small Papillonpuppies 4 weeks already!!

Av Margot - 4 april 2011 12:36

Times fly bye and my small Papillonpuppies are already 4 weeks old. I took some new pictures today. Two nicely marked malepuppies and one femalepuppy for sale.They are from Lafford Billy Whizz ( his father GBch AMch Lafford Fly Me Too Farleysbane, Mostwinning papillon in UK 2010) and Amch Canch SEuch Candygolds Mette-Marit, who has given some champions in earlier litters.

Male, white/red, 4 weeks old  FOR SALE

Male, 4 weeks old, white/black    FOR SALE

Female, white/black, 4 weeks old       FOR SALE

Female white/red, 4 weeks old will stay in the kennel. Her parents are Multich Denemore Noble Perfection (PJ) and Lamonias Kira

My cute little guy Multich Denemore Noble Perfection (PJ) who has given so many champion offsprings. He is now starting to look a bit old at the age of 9 years. He was WW Veteran 2010.

  Multich Denemore Noble Perfection 9 years old.

 
ANNONS
 
Lotta

Lotta

18 april 2011 19:05

Sat och strösurfade och hittade helt plötsligt din sida. Vilka söta små vovvar! Jag har själv en cockerspanieltik men har börjat slänga ett öga mot små chihuahuor. (eller hur det stavas) Därför så var det verkligen roligt att hitta till dig och dina fina vovvar. Inte sista gången jag tittar in här. Ha en bra kväll! :)

http://gbgmamman.blogspot.com

Margot

30 maj 2011 22:38

Tack Lotta. Du är välkommen åter. Du får väl höra av dig om det blir aktuellt med en till liten hund.

 
brigitte-cardoletti@orange.fr

brigitte-cardoletti@orange.fr

27 maj 2011 20:00

hi , is the nice male puppy red and white available ? i have wrote you an e mail some days ago for a puppy .Thank you for your answer .

http://www.elevage-papillon-euskadi.fr

Margot

30 maj 2011 22:36

I have not seen your e-mail. Yes he is still for sale. He is a very handsome and nice boy and I will get some help to take more pictures tomorrow. I will put them on this site and if you like I will send them to you.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se