Alla inlägg under mars 2011

Av Margot - 4 mars 2011 11:06

Igår natt födde Kira sina valpar. Sorgligt nog kom först en hane och en tik som var dödfödda. Jag kunde inte få  liv i dem alls trots att de hade fina vikter och såg fullt normala ut. Något hände på väg ut. Efter detta kom ändå denna lilla söta röd-vita tikvalp.Hennes födelsevikt var 130g och hon väger redan 155g så hon förser sig.

Föräldrar är min Multich Denemore Noble Perfection (PJ) och Lamonia´s Kira som fått flera CK och BTkl-placeringar under 2010. Det är PJ´s första valp på flera år hos mig så det ska bli spännande att se hur hon artar sig.


Yesterday night my sweet Lamonia´s Kira gave birth to one living female puppy. She is red and white and from my Multich WW veteran-2010 Denemore Noble Perfection.

Sadly there were also two dead born puppies one male and one female.It´s a pitty because they both had good weights and were wellmarked but that´s life as a breeder. Sometimes sad things happened.

Parents are my Multich WW veteran-2010 Denemore Noble Perfection and Lamonia´s Kira placed in best femaleclass some times 2010.

          Lamonia´s Kira,     pictured June 2010

ANNONS
Av Margot - 2 mars 2011 10:45

Now my cute little George, who now is Belarussian, Ukrainian, Latvian, Estonian and Russian Champion, is back home in Sweden again. He seattled in again at once happy to see his old friends as my cavaliermale Magnum. Big, big thank you to Diana and her mother Violetta, Vilarden´s kennel for doing such a great job with George. He had a great year with you. George also has 1 CAC in Sweden and 2 in Poland and was placed 3rd in a big open class in WDS in Herning and has also been placed 2nd BIS.

George är tillbaka hemma i Sverige igen. Han var en i gänget direkt och glad att träffa speciellt sin bästis Magnum (Cavalier). George tycker inte om bilåkning och utställningar och vill inte alltid visa sig men har ändå gjort väldigt bra ifrån sig och fått 5 championtitlar under sina 11 månader i Lettland. Han har också ett cert i Sverige och två i Polen och placerade sig 3:a i en mycket stor öppen klass på World Dog Show i Herning i juni, där jag visade honom.Han har också blivit BIS-2.

Under sin tid i Lettland har han bott på Vilarden´s kennel hos Diana och hennes mamma Violetta, som tagit mycket god hand om George. Han har också blivit pappa till en hel del lovande valpar under året i Lettland.        

ANNONS
Av Margot - 1 mars 2011 23:58

Nu har mina Chihuahua valpar blivit fyra veckor. De har börjat äta "riktig" mat leka lite och de kommer fram och viftar på svansen då man pratar med dem. Det är en väldigt jämn och fin kull. Här kommer lite nya bilder.

  Sobel hane 4 veckor   TILL SALU

    Choklad sobel tik 4 veckor

  Mörkare choklad/tan eller Chokladsobel tik 4 veckor

  Sobel tik 4 veckor

Här är vi fångade alla fyra på samma bild.

  och i profil  Chokladflickorna 4 veckor


Presentation

Fråga mig

114 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se