Direktlänk till inlägg 7 mars 2011

Chihuahuapuppies 5 weeks old today/ Chihuahuavalparna 5 veckor idag

Av Margot - 7 mars 2011 17:10

Nu har chihuahuavalparna blivit 5 veckor. Tiden går så fort. De har flyttat till större valphage i köket där de börjat röra på sig en hel del. Leker med varandra och kommer tultande med viftande svansar då man kommer till dem. De växer bra och jag är mycket nöjd med kullen och tycker väldigt bra om allihop. Jag försökte ta stående bilder på dem för första gången men de har ju inte kommit upp på benen så mycket ännu och det var inte lätt när jag dessutom var ensam och skulle hålla valpen med en hand och ta bild med den andra.De ville inte samarbeta så bra.

Chihuahuapuppies 5 weeks old today. First time I tried to have them standing. It was difficult to hold the puppy with one hand and take the picture with the other.

    Hane sobel, TILL SALU

    Tik, Chokladsobel

   

Tik, Mörkare chokladsobel

     

Tik, Sobel

   

 
ANNONS
 
Petra Eriksson

Petra Eriksson

11 mars 2011 08:01

Jösses så söta Chihuahua valpar, en ras jag faktiskt skulle kunna tänka mej att ha tillsammans med fjärilarna :)

Hälsningar från Norr!
/Petra med Fjärilar

http://butterflies.bloggplatsen.se

Margot

23 mars 2011 17:33

Ja det är söta och roliga valpar. Raserna fungerar bra ihop.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

114 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se