Direktlänk till inlägg 6 mars 2011

Candygolds My Model and Merry Melody are now FOR SALE. Very promising papillon and phalene females

Av Margot - 6 mars 2011 18:23

I will take a chance on my little PJ-Kira daughter and keep her. I can´t keep all puppies even if I like them a lot. Because of that I will sell Candygolds My Model, Papillon and Candygolds Merry Melody, Phalene and hope I will have something as good as them from Billy a bit later. I have so many youngsters just now. Father Lafford Billy Whizz (exellent WDS-2010 and nr 5 in a big juniorclass the day he was 9 months old). Billy is still very young and will be shown more this year.Billy is from the beautiful GBCh Amch Lafford Fly Me Too Farleysbane, who was the most winning Papillon in UK 2010 and he is now winning a lot in USA. Mother is my sweet SEuch DKuch Nuch C.I.B (Int.ch) Nordw-04 Candygolds Empress.  Multich Denemore Noble Perfection is Empress father and Multich Sabamores Colorful Memory is the grandfather to Empress.Empress will be shown as veteran this year.

Maya and Merry are vaccinated against rabies and very promising I think even if they are in their "ugly age" just now.      

    Maya not standing so well. She has a better topline  Very sleepy resting with my sister Merry who is for sale too

Mother Emmy with the newborn girls

Young Candygolds Empress Nordw-04 in Denmark

    Young father lafford Billy Whizz, 1 year old

 

Billy´s father GBch AMch Lafford Fly Me Too Farleysbane

 

GBch AMch Most winning papillon in UK 2010  Lafford Fly Me Too Farleysbane (Dave) grandfather to the puppies

    Multich Denemore Noble Perfection (PJ) BIG-1 and many groupplacements Most winning papillon in Denmark and Sweden and many years Best progenymale in Sweden and Denmark. He still have many children and grandchildren on the toplists in Denmark, Norway and Sweden.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

114 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se