Direktlänk till inlägg 5 mars 2011

CANDYGOLDS KEVIN KNIGHT, PHALENEHANE TILL SALU, 10 månader, fler bilder

Av Margot - 5 mars 2011 14:51

FOR SALE/TILL SALU Phalenehane Candygolds Kevin Knight är 10 månader. En trefärgad hane av större modell, mycket ståtlig och välbyggd och med toppenstamtavla. Hans papillonföräldrar är SEuch JPch SV-08 Queen Bless JP Royal Generation och Candygolds Qelly (CK e. SEuch DKuch Haremets Famous Fighter och Norduch Intch Nordw-04 Candygolds Empress).
Jag söker ett aktivt hem till Kevin gärna någon som vill jobba med honom lite men viktigast är att han får vara en familjemedlem och hänga med på det mesta. Han är livlig men uppmärksam ute och lugn och fin inne. Ingen omplacering.

Här kommer lite fler bilder på Kevin. Det är svårt att fånga hans uttryck i bild. Det blir så mörka bilder så de ger honom inte riktigt rättvisa. Snöbilderna tagna igår. Han är inte tillfixad i pälsen och bilderna är tagna efter utelek med alla kompisarna.

Some more pictures of Kevin. The snowpictures are from yesterday but they are so dark. He is not groomed on the pictures and has been playing with the other dogs in the snow before the pictures were taken.

           

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

114 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se