Direktlänk till inlägg 21 februari 2011

Lovely CHIHUAHUAPUPPIES 3 weeks today

Av Margot - 21 februari 2011 12:05

Mina Chihuahuavalpar är 3 veckor idag. De är väldigt söta alla fyra och har börjat krypa omkring lite mer. Mamma Tess som födde dem mycket lätt tar också väl hand om sina små. Tess fick även choklad i sin förra kull. Se Candygolds Ivar som är chokladbrindle.

Många har hört av sig om intresse för chokladtikarna men jag ska själv behålla en tik och en tik ska till en uppfödare i Finland så jag vet inte ännu vilken tik som är till salu förrän lite längre fram.

Hanen är däremot till salu och kan tingas nu.

My Chihuahuapuppies are 3 weeks old today. They are all very cute I think. The male is for sale and one of the females will be for sale but I can´t tell which one yet.

    Hane sobel 3 veckor, 500g  TILL SALU

    Tik  chokladsobel  3 veckor 430 g

    Tik Choklad&tan 3 veckor, 500 g

      Tik sobel 3 veckor, 505 g

Mamma Icarus Tess (Ashaka Big Brother´s Little Brother (Cert i UK x Candygolds Hulda)

  Morfar till valparna Ashaka Big Brother´s Little Brother var delägd av mig men bor nu i Japan.

 
ANNONS
 
Tina

Tina

25 februari 2011 22:04

Men titta vilka finingar!
fortfarande är det den mörkaste tiken som är min favorit - hon ser lite skönt bestämd ut :0)
Jättefina allihop och väldigt jämn kull verkar det vara - och morfar är ju urläcker!

http://www.tinric.com

Margot

1 mars 2011 23:49

Tack Tina. ja jag är väldigt nöjd med hela kullen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se