Direktlänk till inlägg 13 januari 2011

Candygolds Hot Hero (Oscar) and grandmother Candygolds Alpha, papillon

Av Margot - 13 januari 2011 22:31

Jag har fått så fina bilder från Grekland på Candygolds Hot Hero (Oscar). Oscar bor i Grekland på kennel Zeppo.

Jag har också fått en fin nyårshälsning från hans mormor Candygolds Alpha, som bor i Skåne.

Tack så mycket.

I got so nice pictures on Candygolds Hot Hero (Oscar), living in Greece at kennel Zeppo with Dimitri and his family.

I also got a nice new yeargreeting from his grandmother Candygolds Alpha.

  Candygolds Hot Hero (Oscar) in December 2010. Father is SEuch JPch SV-08 Queen Bless JP Royal Generation and mother is SEuch DKuch Nuch, C.I.B Nordw-04 Candygolds Empress. Empress is also the mother to the two younger puppies C. My Model and C. Merry Melody (phalene) below.    

Candygolds My Model, 3 months old, father is Lafford Billy Whizz

  Candygolds Merry Melody, 3 months old, I think she will be a phalene. She didn´t like the table so much today.

 

Finally grandmother Alpha in her New Year hat.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se