Direktlänk till inlägg 7 december 2010

Glada nyheter från Norge. Nuch Nordjw-07 Candygolds Kickoff Nr 3 Avelshund i Norge 2010

Av Margot - 7 december 2010 22:48


Jag är så stolt över Nuch Nordjv-07 Candygolds Kickoff  (Amch Canch Springhill The Muppet Caper x Amch Canch SEuch Candygolds Mette-Marit) som blivit 3:a på Norska Kennelklubbens lista över avelshundar 2010.

Kickoff har tävlat med 8 olika avkommor under året. Han bor hos Anne Grethe på Freetains kennel i Norge. Bra gjort och Grattis.

Kickoff är kullbror till SEuch FINuch DKuch C.I.B Candygolds Keeper som nu bor och verkar hos Aune på Tairon´s kennel i Finland. Keeper har också mycket fina resultat från i år och nu håller jag tummarna inför Helsingforsutställningarna och resultatet på Top-10 listan från Finland. Pojkarnas syster Nordjv-07 Candygolds Klarissa som också blev Phalene i en förväntad papillonkull bor också hos Aune.


  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 10 dec 18:42

Bilder tagna då valparna var 8 veckor. Tiden går så fort. Jag söker "halv fodervärd" till en tik inte så långt från Dalarna.     Candygolds Dark Danny, 8 weeks old, Tricoloured male, FOR SALE           Candygolds Dashing Dixon, 8 wee...

Av Margot - Torsdag 22 nov 19:46

Now the Papillonlitter is 6 weeks old. All ears are nearly up now but some of them still looks like propellers but it will be ok soon. First the little tri boy,  who still grews well now.       The white and black boy       The sobel ...

Av Margot - Måndag 19 nov 10:55

Min fine rubyhane Candygolds King Of My Dream (Mio) född 2015-02-05, söker ett aktivt hem med tid och kärlek att ge Mio. Han är en underbar okomplicerad hane och har nu ett toppenhem hos Jeanette Arnesson tillsammans med mamma Drömma och ett gäng Cav...

Av Margot - Söndag 18 nov 11:03

Finally I took some pictures of my Papillon litter 5 weeks old now. The ears are coming up now and they are outgoing and very cute. There are three males, one black/white, one tricoloured and one sobel, two females black/white. Sire Evando vom Schw...

Av Margot - Fredag 9 nov 13:46

Tiden går så fort och nu är ruby flickorna redan 5 veckor. Jag söker aktiva hundhem till två av dem. Pappa är min Candygolds King Of My Dream (Mio) och mamma är Chadyline Upsy Daisy (Saga) Båda föräldrarna har utställningsmeriter och alla hälsotester...

Presentation

Fråga mig

81 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se