Direktlänk till inlägg 7 december 2010

Glada nyheter från Norge. Nuch Nordjw-07 Candygolds Kickoff Nr 3 Avelshund i Norge 2010

Av Margot - 7 december 2010 22:48


Jag är så stolt över Nuch Nordjv-07 Candygolds Kickoff  (Amch Canch Springhill The Muppet Caper x Amch Canch SEuch Candygolds Mette-Marit) som blivit 3:a på Norska Kennelklubbens lista över avelshundar 2010.

Kickoff har tävlat med 8 olika avkommor under året. Han bor hos Anne Grethe på Freetains kennel i Norge. Bra gjort och Grattis.

Kickoff är kullbror till SEuch FINuch DKuch C.I.B Candygolds Keeper som nu bor och verkar hos Aune på Tairon´s kennel i Finland. Keeper har också mycket fina resultat från i år och nu håller jag tummarna inför Helsingforsutställningarna och resultatet på Top-10 listan från Finland. Pojkarnas syster Nordjv-07 Candygolds Klarissa som också blev Phalene i en förväntad papillonkull bor också hos Aune.


  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Tisdag 14 maj 19:14

Mina Havanais valpar efter DKJCH Norrtussarnas Hi-Di-Ho Hercules (Norriz) och Zodiaka'la Star's True Temptation (Truly) är redan fem veckor imorgon. En hane och tre tikar. Först svart-vit tik. Lite konstigt ljus på bilderna men solen lyste in för s...

Av Margot - Torsdag 14 mars 17:36

Havanais valparna blir 9 veckor på lördag och är som roligast nu. Båda pojkarna åker imorgon men tiken blir kvar någon vecka. Phalene valparna blir 9 veckor på fredag och åker på fredag och lördag. Det kommer att bli tomt och tyst i huset ett tag äve...

Av Margot - Fredag 1 mars 01:23

Nu blir Phalene valparna 7 veckor imorgon. Tiden går så fort. Två otroligt söta och sociala valpar som söker egna hem att flytta till om några veckor. Candygolds Entertainer, vit och sobel, hane         Candygolds Eleganza,  vit och svart, ...

Av Margot - Fredag 1 mars 01:11

Nu blir Havanais valparna sju veckor på lördag. Det är full rulle nu tillsammans med hela flocken. Här kommer lite nya bilder. Först Candygolds Falcon, sobel       Candygolds Focus, sobel       Candygolds Falcon och Candygolds Foc...

Av Margot - Tisdag 19 feb 16:24

Mina lovande Phalene valpar är också 5 veckor nu. Pappa är min fine hane Multich Thairghay's Jig Is Up (Totte) och mamma är Dollbabies Honey Heart Of Honeymoon (Honey) . De är TILL SALU Först bilder på den vit-svarta tiken Candygolds Eleganza, 5 ...

Presentation

Fråga mig

84 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se