Direktlänk till inlägg 7 december 2010

Glada nyheter från Norge. Nuch Nordjw-07 Candygolds Kickoff Nr 3 Avelshund i Norge 2010

Av Margot - 7 december 2010 22:48


Jag är så stolt över Nuch Nordjv-07 Candygolds Kickoff  (Amch Canch Springhill The Muppet Caper x Amch Canch SEuch Candygolds Mette-Marit) som blivit 3:a på Norska Kennelklubbens lista över avelshundar 2010.

Kickoff har tävlat med 8 olika avkommor under året. Han bor hos Anne Grethe på Freetains kennel i Norge. Bra gjort och Grattis.

Kickoff är kullbror till SEuch FINuch DKuch C.I.B Candygolds Keeper som nu bor och verkar hos Aune på Tairon´s kennel i Finland. Keeper har också mycket fina resultat från i år och nu håller jag tummarna inför Helsingforsutställningarna och resultatet på Top-10 listan från Finland. Pojkarnas syster Nordjv-07 Candygolds Klarissa som också blev Phalene i en förväntad papillonkull bor också hos Aune.


  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se