Direktlänk till inlägg 21 november 2010

Very good shownews from Finland and Latvia

Av Margot - 21 november 2010 17:43

Last weekend and this weekend I got lovely news from first Finland where SEuch DKuch FINuch Candygolds Keeper got BM-1, CACIB and BOB among over twenty phalenes and is now C.I.B (International champion) last time when I thought he was it was two days too early between the first and last CACIB but now it´s ok. Congratulations Aune, Tairon´s phalenes. Well done and thanks to Lea Anttila who was the handler. Judge Bo Skalin, Sweden. Keeper is litterbrother to Kickoff, living at Freetain´s kennel in Norway.

Yesterday I also got wonderful news from Diana and Violetta Smirnova, Latvia who are the handler of my Papplewick Pigeon Post and are taking such good care of him. He got BM-1, CAC, CACIB and BOB and also gain four titles Belarussian, Ukrainian, Latvian and Estonian champion at the Int.show in Minsk, Belarus.Well done Diana and Violetta and Thank you. George doesn´t like shows so much and Diana and her mother Violetta has really worked hard to make him show.

SEuch DKuch FINuch (Norduch) och nu också C.I.B (Int.champion)Candygolds Keeper

  Belarussian- Latvian- Ukranian- och Estonian champion Papplewick Pigeon Post. Visad av Diana Smirnova,  som tillsammans med sin mamma Violetta, Vilarden´s kennel, Lettland, tar så väl hand om George.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se