Direktlänk till inlägg 1 november 2010

Mina valpar 6 veckor- My puppies 6 weeks old

Av Margot - 1 november 2010 00:39

Nu har valparna blivit 6 veckor. Det är svårt att både hålla och ta kort samtidigt men jag hoppas ni kan se lite hur de ser ut. De har också fått sina namn. Papillonflickorna heter Candygolds My Model och Merry Melody och Cavaliervalparna heter Nordic Angel, New Nelly och Nicodemus.Jag är mycket nöjd med deras utveckling och hoppas få hjälp under veckan för bättre uppställningsbilder även på Cavaliererna.En cavaliertik och hanen är till salu, eventuellt kan tiken placeras på halvfoder. En av papillontikarna kommer att vara till salu och en ska stanna i kenneln.


Now the puppies are 6 weeks old.They have also get their names. My Model and Merry Melody for the papillons and Nordic Angel, New Nelly and Nicodemus for the Cavaliers.I like all of them and I hope to get some help to take better pictures also of the Cavalierpuppies.

One of the Cavalierfemales and the male is for sale . One of the Papillonfemales will be for sale and one will stay in the kennel.

Candygolds My Model, black&white female, 6 weeks old

  Candygolds My Model

Candygolds Merry Melody, black&white female, 6 weeks old

Candygolds Merry Melody

Candygolds New Nelly, black&tan female, 6 weeks old

Friends

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se