Direktlänk till inlägg 24 september 2010

Cavalierpuppies born 18/9 1+2 and the males fostermother Emmy

Av Margot - 24 september 2010 13:08

My cavalierfemale Vouges Irresistible (Iris) gave birth to two beautiful black&tan girls September 18. Late that evening a very small boy was born but he was too small to make it and early in the morning a very small and dead girl was born and suddenly when I thought eveything was over Iris gave birth to one more male September 19 . His weight was 195 g but he was hardly alive but after I had worked with him for a while he was feeling better. I put him to my papillonfemale Emmy and her newborn puppies because she is a much more caring mother and he really needed it and she said it was ok. Now the boy has started to eat and is gaining weight and is very active.

Femalepuppy , black&tan

  The other female

The cavalierboy together with his fostermother Multich Candygolds Empress (Emmy) and her two papillonfemalepuppies born two days before him.

Here is the cute cavalierboy, I´m so happy he made it with Emmy´s help.


Hanvalpen är till salu och tikarna är reserverade. De är efter min SEuch DKuch Queenoustie´s Magnum och Vouges Irresistible, Iris är inte utställd så många ggr men har flera placeringar i bästa tikklass. Hennes kullbror är V. Invincible som leder T0p-10 listan för cavalierer.

 
ANNONS
 
Petra

Petra

25 september 2010 08:02

Jag håller tummen att den lille Cavalier killen äter sig stor och stark! Alltid lika roligt att kika in på din blogg för du är så flitig att blogga :)

Hälsningar från Norr!

http://petraz.se

Margot

25 september 2010 11:51

Tack. Ja det ser ut som att han klarar sig bra nu. Det är så skönt när det fungerar även om man inte trodde så mycket på honom då han föddes.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se