Direktlänk till inlägg 24 augusti 2010

Shownews from Finland and Sweden

Av Margot - 24 augusti 2010 01:07

Congratulations Lea Pirkkalainen, owner to Candygolds Silvia (Multich Denemore Noble Perfection - Afrodyta Little Fantasy), who got CC and BOS both at Kouvola show 21/8, judge Mona Selbach and at Heinola show 22/8, judge hans Almgren.


In sweden we had shows at SKK Int Eskilstuna 21/8. I showed my little Chihuahuamale Candygolds Ivar, 6 month old, in puppyclass for the first time and he was BOB puppy, Montelinos Harry, chihuahua male,  got open class-3, Candygolds Grace first time in juniorclass got jkkl-2 and Lafford Billy Whizz also first time in juniorclass in Sweden jkkl-3 with Honourprice.


We also had a show in Norrköping 22/8. My little Ivar was BOB puppy again among 10 chihuahuapuppies. Harry won a big open class with CCquality and got Best male-2, Grace won her class with Honourprice and Billy was jkkl-3.

They all showed very well so I´m so proud of them.

BOB Siljans Truly Yours and BOS Candygolds Silvia , Heinola 22/8 , judge Hans Almgren

    Candygolds Ivar, 6 months old, 2 x BOB-puppy, 5 month at the picture

 

I was going to take some new pictures of Ivar today but he didn´t want to do it. He just looked stupid like this.

  Montelinos Harry, picture taken in June,

  Candygolds Graceful Girl, 9 months old

Lafford Billy Whizz, 10 month old

 
ANNONS
 
Tina

Tina

25 augusti 2010 11:27

Hej!
Vad roligt att det gick så bra i helgen!
Hade hoppats få se dig och hundarna i ringen, men jag visade en Staffetik åt min uppfödare, och det gick så bra att jag inte lämnade ringen på ett långt tag (hon blev BIM och ingick i uppf.gr) och sedan var det full fart hemåt som gällde.
Tur att internet finns, så jag kan uppdatera mig :0)
Ha det gott, vi ses och hörs!

http://www.tinric.com

Margot

6 september 2010 19:26

Ha det bra. Jag hör av mig .

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se