Direktlänk till inlägg 7 augusti 2010

Now for sale, promising male puppy with very nice pedigree

Av Margot - 7 augusti 2010 10:19

I have decieded to sell my cute and promising malepuppy Candygolds Klein Kaizer.

I can´t keep all of them even if I want to. I have so many young boys just now so I will keep his brother who looks like he will be a Phalene. Kaizer has a very nice pedigree, father is SEuch JPch SV-08 Queen Bless JP Royal Generation and his mother is Candygolds Qelly (Multich Nordw-04 Candygolds Empress x SEuch DKuch Haremets Famous Fighter). You can see many papillons from his pedigree on my website www.candygolds.com

   

 
ANNONS
 
Petra

Petra

15 augusti 2010 19:31

Kikar ofta in här på din blogg då du är flitig på att uppdatera den :) Alltid så fina bilder att se på och denna gång kan man ju inte annat än falla pladask för lille godingen Kaizer, jätte fin valp. En annan favorit jag följer hos dej är ju Harvey, han har ngt som jag gillar. Ja jag faller oftast för hanar men det är egentligen en tik till jag kikar efter, men tikar verkar bli tingade innan dom är födda för det är svårt hitta någon ledig som man gillar så där extra :)

Återkommer för fler besök.
MVH
Petra uppe i Norr!

http://petraz.se

Margot

15 augusti 2010 20:11

Hej Petra.
Ja både Harvey och Kaizer är lovande tycker jag. Kaizer ska eventuellt till Tyskland och även en uppfödare i Grekland har hört av sig så vi får väl se. Jag skulle behållt honom själv men måste behålla brodern som ser ut att bli Phalene. Jag måste ha honom tills jag är säker på öronen och det kan ta tid.Harvey är en söt hane som jag tänkt placera på halvfoder då han har en mycket bra stamtavla och jag kan ha användning för honom senare. Det är en dam i Stockholm som hört av sig om honom men har svårt att komma upp och hälsa på så vi får se där också. Jag har aldrig så bråttom. Förr eller senare dyker rätt köpare upp. Ja det är svårt att få tag på bra tikvalpar. Jag har flera som vill ha svart-vita tikar men har själv mest fått hanvalpar senaste året.Lycka till med dina små. Vi kanske ses på någon utställning framöver.
Hälsningar
Margot

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se