Direktlänk till inlägg 20 juli 2010

MY BRITTISH SHORTHAIR CATS

Av Margot - 20 juli 2010 18:20

Jag har bara två hankatter just nu av rasen Brittiskt korthår. De är 8 år och har levt tillsammans hela sitt liv. I slutet av maj försvann IntCh Badsworth Man o Man ut och kom inte tillbaka som han gjort vid ett par tidigare tillfällen då han rymt och jagat kattfröknar. Efter ca en månad fick jag kontakt med en familj som trodde att han höll till hos dem sedan ett par veckor. Jag såg honom men han var väldigt rädd och hade skadat svansen så pass att den vid nästa tillfälle jag såg honom hade gått av. Efter att ha matat honom och ställt upp en bur hos denna snälla familj lyckades jag äntligen fånga honom i början av juli. Han var mycket mager och tufsig men så fort han kom hem var han samma gosiga katt som tidigare och mycket glad att få träffa sin kompis Grand Intch S*Lisebackes Nimbus. När han ätit upp sig någon vecka kastrerade jag båda pojkarna och fixade till svansen lite bättre så idag ska jag ta stygnen. Money som är en engelsk import är fortfarande stilig utan svans också.


I have just two Brittish shorthair cats now. Both are 8 year old boys and Intch Badsworth Man o Man is an import from UK. He disappeared from my home in the end of May and after nearly a month I knew where he was. He was very afraid and wounded. His tail was off  and I don´t know if it has been another animal or something else who has done it. After feeding him some days and putting a cage there I could finally catch him. When he came home he was the same purring cat as he had been before. After he has gained some weight I castrated him and his friend Grand Intch S*Lisebackes Nimbus and also fixed his tail better. Today I will take the stiches. I think he still is a handsome cat even without his tail.


  Badsworth Man o Man  (Money) today out in his  safe outdoorplace(?)

  Moneys short tail but the coat is coming back and he is gaining weight.

  His very good friend Grand Intch S*Lisebackes Nimbus

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ásta María

21 juli 2010 00:41

Oh they are so cute and funny cats, and their talking is just brilliant! Good you found Money again but poor thing to go trough this.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se