Direktlänk till inlägg 3 juli 2010

Candygolds Lucky Lad, liten men naggande god. Papillonhane till salu

Av Margot - 3 juli 2010 08:05

Nu är lille Candygolds Lucky Lad, 9 veckor. Han är fortfarande fortfarande mycket liten, idag 850 g, men klarar sig utmärkt i min flock. En underbart söt och käck liten kille med stora röstresurser om han inte får vara med när han vill. Han har ju blivit lite bortskämd efter att vara den ende överlevande valp av sex i en alldeles för tidigt född kull.

Lucky är efter Papplewick Pigeon Post, som fått flera cert, CACIB och även BIR på utställningar. Nu senast 3:a i öppen klass på Världsutställningen i stor konkurens.

Hans mamma är Such FINuch Candygolds Dreamgirl Daisy.


Now little Lucky is 9 weeks old. He is still very small, today 850 g but he is doing very well together with all my dogs. He is a very cute and a bit spoiled after being the only surviver from a litter of six, much too early born puppies.

Lucky is from my english boy Papplewick Pigeon Post who has some CC:s, CACIB and BOB from shows. The last show was WDS, last weekend, where he was 3rd in open class among many beautiful dogs. His mother is Such FINuch Candygolds Dreamgirl Daisy.

Lucky 9 weeks old, 850g, but gaining weight rather quickly now. But I still think he will be a rather small guy.

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se