Direktlänk till inlägg 15 juni 2010

Shownews Candygolds Cute Rozalia and Candygolds Kickoff

Av Margot - 15 juni 2010 22:23

I got two very good news last weekend.

First I got a mail from Zala owner to Candygolds Cute Rozalia (Lia) in Slovenia where she is writing:

"Today was also a good day in Klagenfurt. Lia got Exc.1, Best junior and Best of Breed. There were a lot of papillons entered, so I´m very happy. In BIS she got inte the best 10 young dogs.

So Lia is now JCH SLO, JCH CRO and has opened Austrian JCH. She has 2xBOB and 1 time CAC and CACIB (she was only once in intermediate class) She was R-BIS puppy once and third Best puppy on WDS 2009. She was twice in juniorhandling with me and we were third both times. Great for a 15 month old girl, right?"

That´s really great Zala. BIG congratulations Im so proud of you both. Well done!!!

JCH SLO, JCH CRO Candygolds Cute Rozalia (Papplewick Pigeon Post x Amch Canch Such Candygolds Mette-Marit) 15 månader.


I also got news from Norway and NordJw-07 Candygolds Kickoff. He is now NUCH. Congratulations to his owner Anne-Grethe (Freetains phalenes). Kickoff has so many beautiful children winning in the rings so I´m so proud of him too.

 

Nuch NordJw-07 Candygolds Kickoff (Amch Canch Springhill The Muppet Caper x Amch Canch Such Candygolds Mette-Marit). Så söööt!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se