Direktlänk till inlägg 9 juni 2010

MY NEW PAPILLONPUPPIES, now already 6 weeks old

Av Margot - 9 juni 2010 22:14

My papillonpuppies K-litter out of Such JPuch SV-08 Queen Bless JP Royal Generation and Candygolds Qelly were six weeks old yesterday and the little L-boy too early born out of Papplewick Pigeon Post (George, just now showed by Diana and Violetta in Latvia) and Such FINuch Candygolds Dreamgirl Daisy will be six weeks tomorrow. He is the only survivel from a litter of six, eight days too early born puppies. He is like a premature baby but he is coming on very well now even if he still is much smaller than the other two. He is more like 4-5 weeks like he should have been.

K-litter b   K-litter, tri male born 27/4 I think he will stay in the kennel

  The other K-boy. He is very nice too, not soo much tri yet but he is. It´s not so easy when you are alone and taking pictures. I think he is the one for sale but I´m not sure yet. They are both very alert and want to be around me all the time.

 

The little L-boy out for the first time today. He will be for sale too. I love boys but I can´t keep them all. He is black & white.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se