Direktlänk till inlägg 24 maj 2010

SHOW in SUNDSVALL 22/5 and 23/5, PAPILLON

Av Margot - 24 maj 2010 13:30

In Sundsvall at SKK:s show 22/5, judge Birgitta Svarstad, Sweden, Candygolds Value Vision ( Such JPuch SV-08 x Such Amch Canch Candygolds Mette-Marit) won open class with CC-quality and was placed 5th in Best male class. The second day at SDHK:s show, judge Ingela Nilsson, Sweden, he also won open class with CC-quality and got CC and was placed 4th in Best male class. It was his first indoorshow and he is just showed once before so he did very well. He lives with Birgitta Hamrin but I have some breedingrights on him so I will show him at some shows this season. Thank you Birgitta and Harry for taking so good care of "Jappe".

I also showed Multich Denemore Noble Perfection "PJ" in Veteranclass.

He was BOS-veteran the first day and BOB-Veteran the second day and also BIS-2 Veteran. Judge BIS veteran was Dusan Paunovic, Serbia.

Lamonia´s Kira also won her class on the second show with CC-quality and was placed Best female-3.

Candygolds Value Vision last summer when he was BIS-3 at one open show, Aug-09

Lamonia´s Kira  (Such Lamonias Goliat x Such Lamonia´s Donna Felicia) sept-09

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ásta María

29 maj 2010 04:09

Grattis!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se