Direktlänk till inlägg 12 maj 2010

George´s and PJ´s granddaugther BOB-Puppy in England

Av Margot - 12 maj 2010 00:29

I got wonderful news from UK yesterday. George (Papplewick Pigeon Post) and PJ´s (Denemore Noble Perfection) granddaughter Papplewick Pretty In Pink (Candygolds Time-Bomb x Candygolds Young At Heart At Papplewick) was BOB-puppy at Birmingham National Ch show. At the same show her sister Papplewick Papa Don´t Preach was 5th. Big congratulations to breeders and owners. Well done.

Papplewick Pretty In Pink (Pippa) BOB-puppy at Birmingham National Ch Show


I also want to present my new femalepuppy Hálsakots Petit Princesse (Intuch ISch Royal Ice Ekvador x Candygolds Minette) from Iceland.

I have not met her yet but she will come to WDS and after the shows go back with me to Sweden. I´m looking forward to meet both her and Asta-Maria with mother and sister again.

 

Hálsakots Petit Princesse 8 months old.


Today I also took some new pics of my Chihuahuapuppies. This is Candygolds Iza. She is a charming little girl.

 

      Brother Candygolds Ivar, chocolatebrindle, 3 months old.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se