Direktlänk till inlägg 14 april 2010

Puppies for sale at the moment/ Valpar till salu just nu

Av Margot - 14 april 2010 11:57

Här visar jag de valpar jag har till salu just nu.

Here I´m showing the puppies I have for sale just now. The colours are not so good at some of the pics but I hope you can see what they look like. For more pictures and information please contact me.


Chihuahuatik, Candygolds Ida, en mycket söt och framåt liten tik, 1050 g. Ida är född den 5 februari. Tyvärr har hon ett litet underbett så jag har valt att sälja henne.

   

Papillonhane, Candygolds Happy Harvey, efter mycket välmeriterade föräldrar Jpch Such SV-08 Queen Bless JP Royal Generation och Such Nuch DKuch Intuch Nordv-04 Candygolds Empress. Svart-vit, 5 månader, en mycket trevlig och bra hane.

   

Cavalierhane, Candygolds J-???, black&tan hane, född 20 mars. Efter välmeriterade föräldrar Such DKuch Queenoustie´s Magnum (ruby) och Vouges Irresistible (black&tan), Iris har flera placeringar i bästa tikklass trots relativt få utställningar 2009. Hon blev 3:a bästa black&tan efter sin bror och halvsyster, 2009.

     
En del av bilderna är inte så bra i färg men jag hoppas att ni kan se lite hur de ser ut i alla fall.

Hör gärna av er för fler bilder och information.

 
ANNONS
 
Petra

Petra

16 april 2010 13:29

Underbara valpar föll pladask för Happy Harvey :)

Hälsningar från Norr!

http://picantes.se

 
Ingen bild

jennica

18 maj 2010 21:52

hej, jag och min sambo söker hund, jag föll pladask för ida, finns hon kvar? mvh jennica

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se