Direktlänk till inlägg 5 februari 2010

Chihuahuavalpar födda

Av Margot - 5 februari 2010 18:27

Idag föddes 1+4 chihuahuavalpar. Icarus Tess är mamma och DKuch Such NOuch FIuch Mini Fashion Walking Charm är pappa.

En liten tik väger bara 45g och kommer troligtvis inte att klara sig men de andra fyra mår bra och väger mellan 75-110g.

Tess var jätteduktig och födde mycket lätt fram dem och tar väl hand om dem.

  Tess with the malepuppy  born this afternoon, 110 g


 

The three females born this afternoon 75-95 g


 
 
ANNONS
 
Ingen bild

Carina

5 februari 2010 22:49

Men åhhh vilka sötnosar! Carina heter jag, svägerska med Birgitta. Var tvungen att kolla in din sida nu när jag visste att det vankades valpar! Hm, har en vuxen hanhund, skulle väl inte ha en till, men.. Ah ;) hör med Birgitta jag hur det går med alla valpar.. Ha det bra!

 
Tina

Tina

8 februari 2010 12:18

Grattis!
Vilka härftiga färger de ser ut att ha!
Kram

http://www.tinric.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se