Direktlänk till inlägg 23 december 2009

My puppies just now

Av Margot - 23 december 2009 23:22

Nu är de yngre papillonvalparna 6 veckor, Funny och Billy är 12 veckor och chihuahuan Elmer är 15 veckor. Alla är framåt och mycket sociala valpar så det är full rulle här hemma.Det är första gången de små står uppställda så bilderna är ju inte helt bra.

Lilla Elvira åkte till sitt nya hem i Örebro hos Maria idag.

Now the younger papillonpuppies are 6 weeks, Funny and  Billy are 12 weeks and the chihuahua Elmer is 15 weeks. All of them are very outgoing and social so it´s really action here.It´s the first time the smaller are stucked so the pictures are not as good as they could be.

  Candygolds Hot Hero, 6 weeks, promising male puppy, FOR SALE

  Candygolds Happy Harvey, 6 weeks, promising male puppy, FOR SALE, His ears are on the way up.

    Candygolds Graceful Girl, 6 weeks, female staying in the kennel.

   

Candygolds Funny Future, 12 weeks, my little doll, promising female but she is too small for Sweden. Her weight is 955 g. FOR SALE/ TILL SALU       Lafford Billy Whizz, 12 weeks, my futurehope, My new little english male.

  Candygolds Elmer, 15 veckor, Chihuahua, TILL SALU  Lite större modell men mycket gosig och trevlig och med fin stamtavla. Elmer tycker inte om att stå på bordet som synes.Han har fått sina två vaccinationer och är besiktad och valpkullsförsäkrad mot dolda fel.

 
ANNONS
 
Ingen bild

daisy o matte

24 december 2009 17:06

fina bilder.jag hälsar till alla:)speciellt brorsan:) karm daisy ps matte hälsar

 
Ingen bild

Anna Christensen

26 december 2009 18:16

Candygolds Funny Future, 12 weeks, är de den du tänkte på till mig? För den blev jag verkligen kär i.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

114 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se