Direktlänk till inlägg 16 december 2009

UTSTÄLLNING FINLAND 12-13 December

Av Margot - 16 december 2009 13:13

Den 11 december for jag med min cavaliertik Iris (Vouges Irresistible), Keeper (Such DKuch Candygolds Keeper)  Phalene ochb Modde (Helmiäisen Modesty Blaise) chihuahua, som skulle lämnas tillbaka till sin uppfödare efter att ha haft en kull här hos mig. Resan gick bra och alla hundarna skötte sig utmärkt inget skällande på färjan eller på hotellrummet. Skönt när man är ensam och måste kunna lämna dem för lite mat ibland.

På lördagen var det Fink Vinnareutställning och Iris gjorde väldigt bra ifrån sig och blev Btkl-3 med R-cert. Det var 14 tikar i Ökl och 37 st sammanlagt. Nu har Iris placerat sig flera gånger i Bästa tikklass i år men tyvärr alltid just efter certvinnaren.Men trägen kanske vinner till slut.

Keeper fick exellent båda dagarna och blev på lördagen Chkl-5. Hans bror Candygolds Kickoff som bor och verkar på Freetains kennel i Norge hade många bra avkommer där som gjorde väldigt bra ifrån sig. Jättegrattis till Anne-Grethe.
FINch Candygolds Ypsilon, bl.a årets papillon i Finland 2006 och 2008 blev Bhkl-2 båda dagarna. GRATTIS till Susanna.

Iris står   Iris huvud  

Vouges Irresistible (Sept-09)

  Such DKuch Candygolds Keeper (Sept-09)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

114 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se