Direktlänk till inlägg 10 november 2009

Qelly har valpat

Av Margot - 10 november 2009 23:55

Empress (Emmy) och hennes dotter Qelly hade tiden ute denna vecka. Emmy idag onsdag och Qelly först på fredag men plötsligt började Qelly få värkar sen tisdagkväll och 22.35 föddes en liten fin vit-svart eller trefärgad tik med fin liten bläs och jämn fin nosring. Den lilla vägde 115g och är pigg. Det har inte hänt något mer på 1½ timme nu och jag tror inte det är mer än en. Nu får jag se om Emmy valpar idag.

Candygolds Qelly (Such DKuch Haremets Famous Fighter-Such Nuch DKuch Intuch NordW-04 Candygolds Empress) got a very sweet little femalepuppy tonight. Black&white or maybe tri. Her weight was 115g. Proud father is Such DKuch Candygolds Keeper (Amch Canch Springhill The Muppet Caper-Amch Canch Such Candygolds Mette-Marit)

On the pictures she is 1 hour old.

 


 

 

 
ANNONS
 
Birgitta

Birgitta

11 november 2009 08:32

Grattis till den söta lilla valpen!
Birgitta

http://www.noblenadirs.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se