Direktlänk till inlägg 20 oktober 2009

CHIHUAHUAVALPARNA 6veckor

Av Margot - 20 oktober 2009 16:55

Nu har de blivit 6 veckor och de större hoppar över kanten och ut till flocken då de har möjlighet och utforskar köket. De två mindre (Estrella och Elvira) har lite att ta igen men leker och busar de också. De är fortfarande pyttesmå och kommer säkerligen att fortsätta att vara väldigt små även som vuxna. De är jättesöta men har tyvärr ett litet överbett och säljes endast till sällskap och till reducerat pris eftersom jag inte vet om det blir bestående. Jag är inte riktigt säker på om Estrella (med bläsen) tänker bli korthår eller långhår som de andra.Hanen (Elmer) blir en mycket söt,lite rejälare modell  och den tredje tiken (Easy Elle) blir mittemellan. Hon är också mycket söt och hon ska bo hos min duktiga kennelhjälp, Jessica, som blir fodervärd till henne.

Vid intresse hör gärna av er för mer information och bilder.

 

Candygolds Elmer  6 veckor 810 g  Till salu. Mycket söt, glad, framåt och trevlig kille


 

Candygolds Easy Elle 6 veckor 655 g  blir kvar i kenneln


 

Candygolds Elvira  6 veckor 395 g  Till salu, Blir antagligen mycket liten och en riktig sötnos,


 

Candygolds Estrella  6 veckor  420 g Till salu. Blir  antagligen  mycket liten och gullig


 

Elvira leker med gosedjur


 

Dags för mat. Här ser man hur olika stora de är.


 

Gosestund med mamma Helmiäisen Modesty Blaise. Det är Estrella som ligger framför och Elmer som sitter  

De två små Elvira t.v och Estrella t.h

 
ANNONS
 
Tina

Tina

23 oktober 2009 00:39

Hmmm, tror du att du kan fixa något litet fel på värmen om två veckor, så Fredric måste komma tillbaka... - då kanske du kan smuggla ner Estrella, eller kanske Elmer - i Fredrics ficka, utan att han märker nå't... det var väl en bra idé?!
Jättesöta!
Kramar från mej o alla mina tjejer

http://www.tinric.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

115 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se