Direktlänk till inlägg 26 september 2009

Utställning Mariehamn, Åland

Av Margot - 26 september 2009 17:00

Fredag förmiddag efter en vaken arbetsnatt gav jag mig iväg med bilen och Candygolds Dreamgirl Daisy, Trademark och Keeper till Kapellskär, Norrtälje för vidare färd med färja till Åland. Med på resan var också Helmiäisen Jive King som nu åkt hem till Finland igen.

Efter en natt på hotell och sista minutenbad åkte vi de tre milen till Eckerö och Viking Line Dog Show.

Det var 8 papilloner anmälda varav fyra hanar och två tikar i Championklass och 15 Phaléner varav fyra hanar i championklass. Domare var/judge was  Tapio Eerola, Finland

Papillon:

Bästa hane och BIR/Best male and BOB med CACIB  was Finuch Sinceres Grand Chariot (Ch Candygolds Ypsilon-Sinceres Gold Geisha) uppfödare och ägare/breeder and owner Anita Laine (Sinceres kennel). Congatulations Anita.

Candygolds Ypsilon är helbror till/is fullbrother to  Such DKuch Intuch JEUW-06 Candygolds Trademark som blev Bästa hane-2, cert, Finuch och Norduch/Bestmale-2. CC, Finnish champion and Nordic champion (Champion in three Nordic countries)

Också Bästa hane-3 Such Guldtassens Sweet and Strong var min Multich Denemore Noble Perfection´s (PJ) barnbarn/ Also Best male-3 was PJ´s grandchild

 

Such DKuch Finuch Norduch Intuch JEUW-06 Candygolds Trademark


Such Candygolds Dreamgirl Daisy var den enda tiken med Excellent så hon fick också Cert, CACIB, BIM och blev FINuch/ was the only female with Excellent so she got CC, CACIB, BOS and she also gained her finnish championtitle.

 

Such Finuch Candygolds Dreamgirl Daisy


I also showed Such DKuch Candygolds Keeper (Phaléne) han fick Excellent Chkl-3 och Bästa hane-4 / he got Excellent, Chkl-3 and was Best male-4.

 

Such DKuch Candygolds Keeper


 
ANNONS
 
Ásta María

Ásta María

7 oktober 2009 01:26

Grattis med de 2 nya championtitler!

http://www.halsakot.is

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margot - Måndag 3 aug 11:26

Min lite äldre Ragdoll unge 5 veckor. Han är efter CH Ekryda Walter Gibb och Candygolds Nova (Exellent-2 på utställning) Kombinatinen gjord tidigare med mycket bra resultat. Han heter S*Candygolds Tom Titt och är blåmaskad bicolour.         ...

Av Margot - Måndag 3 aug 11:04

Mina yngre Ragdollungar har nu blivit 3 veckor. Pappa är CH Ekryda Walter Gibb och mamma är CH Grand Gathinoz Just 4U Janezza BnC. Kombinationen gjord tidigare med mycket bra resultat. Vid intresse av kattunge och fler bilder hör av er via mail candy...

Av Margot - Lördag 4 april 15:24

Min lilla Papillon valp Candygolds Karate Kid blir 6 veckor idag. Han är till salu och ser lovande ut men viktigast är en aktiv familj där han får vara med mycket i vardagen. Han är leveransfärdig i maj. Se pappa och mamma längre ner i inlägget. Jag ...

Av Margot - Fredag 21 feb 22:08

Tagit lite bilder från valparnas första gång ute. Lite kallt och blåsigt men det bekymmrade inte någon av dem. Mycket att lukta på och kolla in. De två cremefärgade pojkarna är till salu på grund av återbud men det verkar inte bli så länge till. Bild...

Av Margot - Onsdag 12 feb 11:46

Nu är redan Nyårs aftons valparna 6 veckor. Full fart och de lever mycket med resten av min flock nu. Äter bra och allt är som det ska. Mycket lek och bus.             Female, sobel, 6 weeks old           Female, Black and whit...

Presentation

Fråga mig

114 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennel Candygolds med Blogkeen
Följ Kennel Candygolds med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se